lirik lagu sunda - My files - File Catalog - Kang Agus Thea
Site menu
Section categories
My files [1]
Our poll
Rate my site
Total of answers: 45
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Login form
Monday, 2016-12-05, 5:29 PM
Welcome Guest

File Catalog

Main » Files » My files

lirik lagu sunda
2010-08-09, 9:32 AM










Aduh Manis
Madenda


Duh duh aduh manis
Lumanjang imut nu gandang
Deudeuh karaosna
Asih sumanding miheman

Geuning pameratna
Rasa cinta deukeut pageuh
hamo bisa pisah
Cinta urang ditutugan

Malah tambah kapicangcam
Mun paamprok silih pencrong
Duh duh aduh manis
Pageuhkeun cinta duaan

Waktos sareng ditutugan
Nu manis imut kareueut
Soca deudeuh neuteup seukeut
Pameunteu anu marahmay
Dua ati pada surti
Mageuhkeun deudeuh kameumeut
Babarengan ngumbar tineung sauyunan

Anjeun
"Pelog”
Awewe
Teu aya deui nu mikacinta iwal anjeun
Teu aya deui nu mikamelang iwal anjeun
Pangnyaahna sadunya
Pangbageurna sadunya iwal anjeun
Anu heman tur daria
Anu janji satia ngan ukur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate reugreug aya sagigireun anjeun
Ngan saeutik hanjakalna
Lamun tepung osok ngajak rurusuhan
Dasar kudu kanyahoan
Horeng anjeun geus rimbitan
Lalaki
Teu aya deui nu jadi pikir iwal anjeun
Teu aya deui nu kagundamkeun iwal anjeun
Inggis beunang ku batur
Inggis bogoh ka batur iwal anjeun
Unggal peuting babacaan
Mapatkeun pelet asihan
Husus keur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Kurang sare kurang dahar mikir anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hayang deukeut hayang geugeut ngan jeung anjeun
Dasar kudu kanyahoan
Ngirim surat salah ngasupkeun eusina
Gurat sial jeung cilaka
Putus kaditu kadieu

Bajing Luncat
Madenda

Bajing luncat bajing luncat ka astana ieung…
Abdi lepat narosan teu ti anggalna
Bajing luncat bajing luncat ka astana ieung…
Abdi lepat narosan teu ti anggalna

Ku teu sangka salira bet luas pisan
Teu hawatis kanu kersa ngantos ngantos
Api-api teu emut kana pasisni
Pasini pakaet ati duh pakaeut ati

Bajing luncat bajing luncat ka asatana aduh…
Abdi lepat narosan teu ti anggalna
Bajing luncat bajing luncat ka astana aduh..
Abdi lepat narosan teu ti anggalna
Bajing luncat…
Bajing luncat…

Bubuy Bulan
Madenda
Bubuy bulan...
Bubuy bulan sangray bentang
Panon poe panon poe disasate
Unggal bulan ynggal ulan abdi teang
Unggal poe unggal poe oge hade
Situ ciburuy laukna hese dipancing
Nyeredet hate ningali ngeplak caina
Duh eta saha nu ngalangkung unggal enjing
Nyeredet hate ningali sorot socana
Balik deui
Bubuy bulan…bubuy bulan...

Bangbung Ranggaek
Pajar maneh deuh…
Naek kareta cikajang
Dimuatan mah disisi jambatan
Pajar maneh deuh…
Teu ngewa-ngewa acan
Tos narosna mah
Geuning hate seseblakan
Bangbung ranggaek…
Tadi embung ayeuna daek
Bangbung ranggaek…
Tadi embung ayeuna daek
Pajar maneh deuh…
Teu ngewa-ngewa acan
Diimutan mah
Geuning hate seseblakan
Cau kepok deuh…
Kintunan ti baros
Ti barosna mah
Tos dikaranjangan
Paamprok mah deuh..
Teu hawatos teu naros
Tos narosna mah
Geuning sering dianjangan
Bangbung ranggaek…
Tadi embung ayeuna daek
Bangbung ranggaek…
Tadi embung ayeuna daeuk
Pajar maneh deuh..
Henteu alim patepang
Nu kasepna mah
Gening sering ngalanglangan

Category: My files | Added by: agussilwana3
Views: 8089 | Downloads: 0 | Comments: 103 | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Site friends
  • Create a free website